Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@19:34:22 GMT

شهرت آرات؛ فرصت یا تهدید؟

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۷۴۸۷۷

شهرت آرات؛ فرصت یا تهدید؟

آرات حسینی پسر ۸ ساله‌ای است که این روزها بیش از پیش چشم ایران و جهان را به خود خیره کرده‌است؛ اتفاقی که می‌تواند پلی برای آرزوهای بزرگ او بسازد یا او را به چاه تباه شدن استعدادهایش روانه کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، همه چیز از یک پیج اینستاگرام شروع شد. وقتی پدر آرات حسینی تصمیم گرفت تا با تمرین‌های سخت، پسرش را مهیای فوتبالیست شدن کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکنیک و بدن آماده او خیلی زود به اثبات فضای مجازی رسید تا کاربران آرات را به عنوان پدیده خردسال فوتبال بشناسند.

آرات هر چه بزرگتر شد بر شهرت‌اش افزوده شد و استعداد فوتبالی خود را بیشتر بروز داد. تا جایی که پدرش تصمیم گرفت پسرک ۸ ساله را از مادر و خواهرش جدا کرده و به انگلیس بیاید؛ به لیورپول تا آرات فوتبال را در آکادمی این باشگاه معتبر اروپایی ادامه‌ دهد.

پسر با استعداد فوتبال ایران اما چند روز اخیر را پر سر و صداتر از هر سلبریتی فوتبال کشورمان طی کرده‌ است. ابتدا واکنش باشگاه بارسلونا با انتشار فیلم حرکت نمایشی آرات، کامنت تشویقی لیونل مسی را نیز به همراه داشت تا به معروفیت این پدر و پسر بیافزاید.

دوران قرنطینه و کوران لایوهای اینستاگرامی میان سلبریتی‌ها، آرات را هم به سمت آن‌ها کشاند و باعث شد او نیز با فوتبالیست‌ها و دیگر سلبریتی‌های معروف ایرانی لایو مشترک بگذارد؛ آرات حالا شناخته شده‌تر از همیشه، بدون حتی یک مسابقه رسمی فوتبال مرزهای شهرت را بیش از هر بازیکن فوتبالی می‌پیماید.

با این وجود سوال مهم این است که آیا این توجه و دیده‌ شدن‌های روزافزون آرات حسینی مسیر پیشرفت را برای پسرک ۸ ساله هموار می‌کند و یا او را در منجلاب غرور و انتظارات بی‌جا غرق خواهد کرد؟ هر دو دیدگاهی که این روزها فراوان از آینده استعداد ۸ ساله فوتبال کشورمان می‌شنویم.

عده‌ای معتقدند شناخته شدن، حرکت آرات را تندتر خواهد ساخت و مزه شیرین شهرت، انگیزه او برای ادامه راه خود تا سرانجام آرزوهایش می‌شود. آن‌ها بر این باورند سقف آرزوهای آرات دیگر کوتاه نخواهد ماند و خودباوری را به عنوان ارمغان توجهات جهانی به استعداد خود تلفیق می‌کند.

این حرف‌ها را همه قبول ندارند. شهرت از نگاه بسیاری سنگلاخ‌های راه دشوار آرات را بیشتر می‌کند و انتظارات مردم از این پسر سخت‌تر. پدر آرات رویاهای بزرگی را برای پسرش متصور است و بارها از پوشیدن پیراهن رئال و بارسا توسط آرات حرف می‌زند؛ اتفاقی که شاید هم ممکن باشد، اما به این راحتی‌ها اتفاق نمی‌افتد و تنها فشار را بر روی شانه‌های کوچک آرات بیش از پیش می‌کند.

اگر آرات میان دیدگان همه به آن‌ چه از فردای خود توسط پدرش به مردم ارائه شده فاصله بگیرد و نتواند همان چیزی شود که بارها در پیج اینستاگرام او منتشر شده، شاید مشکلاتی برای آرات از لحاظ فوتبالی و روحی پیش بیاید که جبرانش به این راحتی‌ها نباشد. اتفاقی که مانند آن چند سال پیش استعداد کم سن و سال اردبیلی فوتبال کشورمان را از راه به در کرد.

امیرحسین حاجی‌زاده همان کودک بااستعداد اردبیلی بود که چند سال قبل آوازه‌اش به مادرید هم رسید؛ زمانی که درست هم‌سن و سال حال حاضر آرات بود. فیلم‌هایش در روزهایی که خبری از اینستاگرام نبود پخش شد و جهان خیلی زودتر از رضا پرستش و سردار آزمون به او لقب مسی ایرانی را داد. دعوت نامه از کمپ رئال مادرید نیز رسید و امیرحسین خیلی زود رو در روی عادل فردوسی‌پور نشست. یک پیشنهاد فوتبالی که شاید زندگی او را تباه کرد. رویانیان مدیرعامل وقت پرسپولیس پیشنهاد اغواکننده‌ای را به پدر امیرحسین داد تا او نیز پسر را به جای مادرید به تهران و پرسپولیس بیاورد؛ پیشنهادی که بیشتر از یک شوی تبلیغاتی نبود.

پدر امیرحسین خیلی زود متوجه اشتباه‌اش شد، اما دیگر کار از کار گذشته‌ بود. مسی ایرانی به جای درخشش در اسپانیا، در بهت شکوه فروریخته‌اش که یک شبه به آن رسیده‌ بود به فراموشی سپرده‌ شد. او نه تنها کفش‌هایش را آویزان کرد که افسردگی نیز به سراغش آمد.

حالا سال‌ها بعد آرات با کوهی از استعداد در انتظار تصمیمات صحیح پدر است تا آینده را روشن‌تر ببیند. نگاهی به جوان‌های سرشناس این روزهای فوتبال کشورمان، ما را به این نکته می‌رساند که انتخاب صحیح پدران برای فرزندان خود چقدر در ساختن آینده بازیکنان می‌تواند ارزشمند باشد. نظیر خلیل آزمون که سردار را از نیمکت سپاهان بیرون کشید و به روسیه فرستاد تا مهاجم خطرناک امروزی را تحویل تیم ملی دهد و یا سعید عزت‌الهی و امیر عابدزاده که بدون نقش‌آفرینی پدران‌شان، هرگز جایگاه‌های امروزی را به خواب هم نمی‌دیدند.

آرات درست بر لبه استفاده درست یا غلط از شهرت به سر می‌برد؛ لبه‌ای که یک طرف آن قله موفقیت و سوی دیگر آن دره ناکامی و فراموشی برای آرات است. یک تصمیم اشتباه و حتی یک حرف اشتباه این پسرک را از مسیر اصلی به ویرانه هدایت می‌کند. شاید وقت آن رسیده پدر آرات که قطعا بیشترین نقش را در موفقیت او ایفا کرده‌است، دقت بیشتری در تصمیم‌گیری‌ها برای فرزند با استعدادش انجام دهد.

کد خبر 419838

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آرات حسینی آرات حسینی و علی کریمی آرات حسینی و تتلو شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فوتبال کشورمان ۸ ساله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۴۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب

میرشمس‌الدین فلاح هاشمی مدیرعامل نشر صاد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما  افزود؛ چهار سال از آغاز به فعالیت خودنویس می‌گذرد که سرانجام به نشر صاد رسید. در این دوره مسیر را با هدف کشف و پرورش استعداد ادامه می‌دهیم و سعی مان بر این است تا از نویسندگانی که استعداد دارند، اما جرأت انتشار ندارند و یا از شرایط انتشار اثر برخورد نیستند، ادامه می‌دهیم.

فلاح هاشمی گفت: موضوع دوره چهارم خودنویس عزت ملی و در بخش ویژه موضوع زنان تاریخ ایران را مدنظر قرار دادیم. مدیر عامل نشر صاد همچنین از ۳۵ اثر جدید انتشاراتشان در نمایشگاه سی‌وپنجمین خبر داد و افزود: از بین این اثار ۳۰ اثر مربوط به داستان و رمان و ۵ اثر پژوهشی است.

وی گفت: ۱۸ اثر از آثار داستان و رمان برای نوقلمان جشنواره «خودنویس» است.

جشنواره خودنویس بمنظور کشف استعداد‌های جوان و نوقلمان برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • هنوز ۵ بازی دیگر فرصت داریم / اگر دست من باشد می‌گویم پرسپولیس همیشه قهرمان است
  • ترکیب استقلال مقابل تراکتور؛ فرصت طلایی برای گلر جوان آبی‌ها
  • این نشانه ها می گوید فرزند شما استعدادی استثنایی دارد
  • دیدار اعضای هیئت کشتی استان همدان با علیرضا دبیر
  • تهدید عجیب سرمربی استقلال خوزستان؛ فردا نتیجه نگیریم طوفان به پا می‌کنم!
  • آقای بهرام افشاری، در ماجرای اخیر پایتخت، بی‌معرفتی کردید
  • جذب استعداد درخشان در دانشگاه فرهنگیان
  • تراکتور ۲۰۰ میلیون جریمه و تهدید شد
  • تراکتور 200 میلیون جریمه و تهدید شد
  • برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب